Sök:
ABNET är ett kombinerat rengörings- och  avfettningsmedel samt fläckborttagare som fungerar genom att neutralisera statisk bindning – ABNET separerar smutsen från underlaget istället för att lösa upp den och sprida ut den. Lös ABNET-koncentratet med vatten och gå till attack mot all smuts, från fönstertvätt till grov industrirengöring.  

ABNET gör rent under alla omständigheter – utan att för den delen skada miljön. Kombinationen av högklassig rengöring och minimal miljöpåverkan är sällsynt och uppskattas av våra kunder. 

 

Se demo på YOUTUBE: http://www.youtube.com/watch?v=d-mRs319NYU
                               http://www.youtube.com/watch?v=KhfTs3LrcWAKraftfull rengöringsförmåga utan att innehålla giftiga eller starka kemikalier.

ABNET erbjuder många praktiska fördelar jämfört med exempelvis dagens avfettningmedel och olika lösningsmedel. ABNET fungerar som EN produkt och ersätter de flesta lösningsmedlen på marknaden och passar i ett närmast oändligt antal branscher.

Bland de verksamheter vi hittills försett med ABNETmärks så varierande områden som bil, båt, buss, lastbil, tåg, husfasader, busskurer, samt inom restaurang och inom städindustrin. Ett lågskummande rengöringsmedel för manuell hantering och maskinella tvättsystem. 

 

1 liter ABNET Pro

1 liter ABNET Pro

Produkten uppfyller högsta krav för rengöring och avlägsnar effektivt svår smuts på alla ytor, material och textilunderlag. Verkar genom att neutralisera statisk bindning som drar åt sig föroreningar och håller fast olika typer av smuts. Efterlämnar en renoverad yta.

För borttagning av sot, alger, mögel, olja, fett, ingrodd smuts och andra envisa fläckar.

135:-195:-